Thursday, December 29, 2011

Kawan Giler-2 D'Saidians :)

Assalamualaikum & elowpz  !

Orait , atas permintaan  Muhd Nazmi and Muhammad Farizan nihh ha , entri kali nihh khas tuk mereka  . Post title nih pon aku dapat idea dari diorang  . Oke sebenarnye , mamat berdua nihh classmate aku time Form 4 n Form 5 kat Dol Said  . Diorang nih student paling nakal + sengal + masok air + kaki kelentong and plus plus plus lagi laa  . Tapi dalam sengal-2 pon , jejaka HOT tuu kat skolah . Kalau tanye budak-2 pompuan kan , kompem takde sorang pon yang tak kenal diorang . Yelaa , budak famous la katekan  . huhuuu . 

Selain diorang , ade lagi yang satu kepala and satu geng ngan diorang . Jejaka-2 mereng yang dimaksudkan adalah Utbah Zulkipli , Mohamad Norhakim and Ahmad Taher  . (sory ye aku panggil korang mereng , tapi betol kan ? kan kan kan ? heheee..) Diorang nih sume memang sahabat sehidop semati  . ape-2 pon , mesti buat same-2  . Sampai aku pon naik menyampah tengok diorang nihh ha . (heheee.. gurau jer. )

Tapi sengal-2 diorang pon , hati baek jer diorang nihh . Selama aku kawan ngan diorang , diorang takde hal pon kalau aku mintak tolong . Walaopon kadang-2 suke menyaketkan aty aku , tapi aku suke pau diorang ! Tu part yang paling best skaly . hehee . Rindu awh nak pau korang kat koop ! weeee ~

Lagi satu , diorang nih nampak jer ganas + cool , tapi sume kaki jiwang ! hahahha . Kalau gadoh ngan awek , sehari woo takde mood dalam kelas ! sampai kadang-2 tuh , tidow sampay habes kelas . gempak kan ? Aku pon tak sangke diorang camtu taw . ngeh ngeh ngeh .. Diorang nih perangai hampeh pon , otak boleh tahan gak . Result PMR and SPM gempak giler kowt ! jangan tak caye lak . cikgu pon terkejut beruk taw . hehee..

Lagi satu yang paling best kawan ngan diorang , diorang memang suke buat orang tergelak . Kalau takde diorang , tak best gak kelas . (kompem kembang korang kan ? hahahaa..) Tapi satu yang aku kelakar giler , diorang kalau ade problem ngan awek , kompem carik aku . hahahaa.. lawak kan ? Tu lah kenyataan nya , kire aku nih jadi kaunselor tak bergaji la time diorang ade problem . tapi takpe , kadang-2 kalau aku ade problem , aku citer kat diorang gak . Tu laa gune nye kawan kan ? hohoo peace ! ^_^

Okeh aku malas nak taip banyak-2 , korang tengok la gambar di bawah ye .

P / S : kalau ade sape-2 yang tersangkot kat mamat-2 di bawah , segalanya adalah di bawah tanggungjawab anda sendiri ye . masing-2 da berpunya . sekian   :)

mamat bertiga nih dari kiri adalah akim , gjan and nami .
bajet kan diorang ? hehee..

haa yang pakai kemeja coklat tuh la utbah , shirt belang itam
tuh nami , shirt belang biru tuh la ahmad
n kat belakang tuh hao n gjan ..

classmates 5 Alfa yang terbaik ! kelas top tuu . heheee..

2 comments:

iena chan said...

follow you cik dyba. follow me back okayy :)

ciK dYbA said...

orait dear :)

HAK CINTA TERPELIHARA - CIK DYBA