Thursday, December 22, 2011

Sahabat Dunia Akhirat :)

Assalamualaikum & salam sejahtera .

Fuhh, lame giler tak update blog . dah kekok plak nak tulis entri . huhu . okehh entri kali nihh khas tuk sahabat dunia akhirat aku . bak kata budak2 zaman skarang, BFF . heee . First, mau cerita pasal BFF aku time skola dulu . Ramai sebenarnye ( budak baik la katekan .. hehe ) tapi yang betol2 rapat si budak kecik FATIN HANA n AZYRA SAADON nihh ha . nak tengok gamba ?? ade kat bawah nanti ye :)

Diorang nihh classmate aku sejak form3 lagi . pastu bila naik form4, dapat same aliran + kelas plak . tuu yang jadi geng tu . tambah2 satu kepala ngan aku . sebab tuu SAYANG LEBIH kat diorang berdua nihh ! muahx korang ! hehehee . Si fatin hana nihh kan , naib setiausaha aku time kat skola dulu . So, memang ape2 pon akan nampak aku ngan dia jela . Kebetulan dia nihh duduk sebelah aku time dalam kelas, lagi la busy memanjang kitorang nihh . Setiausaha and naib la katekan . Kena sound ngan cikgu pon, hati kering je ( tapi kadang2 nanges gak .. hehe )

haa nihh la dia si budak kecik fatin hana tuh .
slalu jee nak berebot dafi ngan aku taw.
tak padan ngan kecik . hehehe .

Orait yang lagi sorang budak comel azyra saadon nihh plak, sejak form3 lagi kitorang rapat . Tapi naik form4 tuh baru betol2 rapat . heheh . Sayang, ingat lagi tak time kite gado waktu form3 dulu ?? hihiii . diam2 taw, rahsie kite je . malu laa . ahaks ! Aku rindu nak b'tekak ngan kau pasal pakwe kesayangan kau abg anuar zain tuh la . Rindu nak tengok kau nanges ! comel giler aww ! ngee ~

Si comel kat atas nihh la azyra saadon . sory syg , aku curik pix ni ye ,
lagipon kau da tag kat aku kan ? kan kan ? ngee ~


Kalau dulu, memang semua kitorang share sesame la, rahsie memang kitorang jage baek punye . Tuu pasal sedih giler time dah abis skola dulu . menangis2 kowt ! huuu . Lagi satu yang best pasal diorang nihh, kalau aku nanges kan, diorang pandai je nak pujok taw . sure aku tak nanges dah . Pastu kalau aku geram plak, diorang pon tumpang sekaki geram sekali ( walaopon takde kena mengena ngan diorang ) . hahaha . kan korang kan ? peace !! ngeh ngeh ngehh  :)

Erm okehh, done with BFF aku time skola . Skarang aku nak citer plak pasal BFF aku kat maktab nihh ha . Jenuh la kalau aku nak taip name sorang2 sebab ramai woo . So, pendek kan citer kitorang punye geng diberi name SMILUS WITCH . nak tau kenape ?? sebab kitorang beli tshirt yang ade gamba smiley, so BFF aku sume ade tshirt tuh . Saba ye, kat bawah ade gambar . ehhe .. Dalam ramai2 budak, ngan diorang nihh jugak la aku senang nak geng . Masing2 dari negeri laen2, aku ngan ekin je yang asal dari mlake . Sebenarnye si ekin nihh aku da kenal time skola rendah lagi . classmate aku tuu . Dulu kitorang takde la rapat, alih2 kat maktab bleh jadi geng plak . Itu lah jodoh name nye ye . kan ckin kan ? hee .
Oh yeayh ! ini la die gadis2 smilus witch aku !
 k.Ie , pinjam gamba ye . heee  .

Haa lupe plak nak citer, dalam Smilus Witch tuh, kitorang siap ade name manje lagi aw . Aku jadi kak chik, kak long nye NOOR AFIQAH, kak ngah NUR HANANI, kak lang SITI HAJAR, kak teh AINI HAYATI, kak da SHUHADA HANIPHA, kak Ie SITI NURUL ASHIQIN and yang last skaly kak su IRMA LIANA. kalau diikotkan tarikh lahir, patotnye aku yang paling bongsu . Tapi taknak la aku, biar jadi besar plak kan . Lagipon kak su tuu memang nak jadi yang bongsu . so takde hal lah kan . hehee .

P/S : Kepada kawan2 yang tak dimention kat sini, maaf banyak2 . Tunggu entri laen ye :)

Istana pasir smilus witch kami ! wink wink ^^

2 comments:

Aini Alias said...

thanx..cukcuk<3 HAHAHHAA
ske3....

ciK dYbA said...

hahahah ~ welkam k.pang ! ops ! :P

HAK CINTA TERPELIHARA - CIK DYBA